7. tammikuuta 2013

Shine bright like a diamond

Taas kerran tuli apinoitua ihanaista The Nailsaurusta! :D Kesällä ihastuin näissä kynsissä olevaan timanttikoristeluun, mutten voinut itse kokeilla sitä kun en silloin omistanut hex-glittereitä.

IMG_9384

Pohjalakaksi valitsin käyttämättömien lakkojen joukosta Bariellen Lily Of The Valleyn. Päätin tehdä timantit vain aksenttikynsiin kun en ollut varma jaksanko tehdä niitä joka kynteen. Loppujen lopuksi teinkin koristelut vain toiseen käteen kun en ollut tyytyväinen koristeluiden onnistumiseen.

Laitoin kynnelle ensin päällyslakkaa(Konad Top Coat, koska se on mun ainoa ei-pikakuivattava) suurin piirtein timantin muotoon, jonka jälkeen aloin täyttää aluetta hopeisilla hex-glittereillä. Tämä jälkeen tein akryylimaalilla timanttikuvion päälle. Jäljestä tuli todella haparoivan näköistä, jonka uskon johtuvan glitterin epätasaisuudesta. Olisi pitänyt laittaa päällyslakkaa glittereiden päälle ja vasta sitten tehdä kuvio akryylimaalilla, olisi varmasti tullut paljon siistimpää jälkeä! Pakko vielä kokeilla tätä joku toinen kerta, sillä muuten tykkään näistä kynsistä. Toi glitter näyttää mun mielestä jotenkin tosi mielenkiintoiselta ja erilaiselta, mutta voihan niiden sijaan käyttää lakkaakin jos ei omista hex-glitteriä(tajusin tän just :D) tai jos ei muuten vaan tykkää käyttää glitteriä.

IMG_9379

Otin kuvan myös lakasta pelkiltään. Huomatkaa, kuinka vinolta etusormen kynsi näyttää! Se on muutenkin vähän vino, mutta tuossa kuvakulmassa se korostuu entisestään.

6 kommenttia:

 1. Nätti tuo vihreä lakka siististi tehty timantti :)
  Mulla on kans ollu tarkoituksena testata tuota Nailasauruksen ideaa. Aijon kokeilla, jospa siinä pystyisi hyödyntämään konadin m14 -laatasta löytyvää timanttia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon leimauksen kanssa kannattaa varmaan tehdä niin että leimaa ensin kuvion kynnelle, täyttää sen glittereillä ja sitten leimaa uudelleen kuvion, muuten voi olla vähän vaikeaa saada glitterit aseteltua oikeaan mutoon ja kokoon. :) Ja tästä tulikin mieleen että mun pitää saada m14 laatta just sen timanttikuvion takia! :D

   Poista
 2. Kaunis vihreä ja söpö timantti. :)

  VastaaPoista
 3. ihanat kynnet, tuo vihreä sävy on nätti!

  VastaaPoista