10. tammikuuta 2013

Kissavideoita

Vihdoinkin sain aikaiseksi tehtyä kissavideoita! Katsoin kaikki videot läpi ja valkkasin parhaimpia paloja. Yhdistelin samantyyppisiä videoita yhteen, kun otin videoista vain semmoset osat missä ei olisi kauheasti puhetta.

Videot voi katsoa HD-laadussa, kun vaihtaa kuvanlaatua rataksen näköisestä painikkeesta!Multa pyydettiin näytettä abyn äänestä, ja tässä se nyt on! Ääninäytepyyntö oli oikeastaan se syy miksi sain videot vihdoin tehtyä.. :D Kaksi ekaa pätkää on siltä viikolta kun Hugo oli ensimmäistä viikkoa meillä, kolmas on tuoreempi. Ensimmäisen pätkän ääni on perusmaukaisu, toisessa on ruokaamullehetinyt-määkiminen ja kolmannessa murina. Älkää välittäkö tosta mun lässytysäänestä, mä en vaan osaa puhua normaalisti eläimille.Seuraavan videon aiheena on kissatappelut. Joku voisi kertoa mulle onko tommonen ihan normaalia, kun mun mielestä toi näyttää aika rajulta. Silti tulee naureskeltuakin noille, kuten videoltakin voi kuulla, se vaan näyttää jotenkin hassulta samaan aikaan. Kivasti Miehen puolikkaat menee tuolla taustalla, ja tietty telkkarin äänet tosi kovalla.. :DSitten vielä yksi video, eli Hugon ja Jaden pesuhetki. ♥ Eikös ookin söpöjä? :)

16 kommenttia:

 1. Ihania videoita! :D Pitäis itsekin taltioida Misun "annamulleruokaa" ääni. Se on niin sydäntäsärkevää. Haha! :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan toi aika sydäntäsärkevää, mut kyllä se välillä rasittaakin.. :D Varsinkin kun tohon ruokaamullehetinyt-ääneen yhdistää kunnon hössötyksen kun sitä ruokaa on vasta laittamassa lautaselle.

   Poista
 2. Voi tuohan oli vielä ihan sievää läpsimistä, minunki kissat harrastaa nuita leikkitappeluita, välillä joutuu komentaan jos meno käy liian rajuksi.

  Sen kyllä tietää sitten että millon on tosi kyseessä ja millon vaan leikitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oikeestaan toi tassuttelu on vasta siitä laimeemmasta päästä tappeluita, painit onkin semmosia että huutoa kuuluu..

   Poista
 3. Että mä hajosin tota kun raukka huutaa nälkäänsä! :DD Sä aiheutat mulle niin pahan abykuumeen, et huhu. Ja sit kun Jade yrittää syödä Hugon tassun... Ei sais nauraa :D
  Mut lisää videoita näistä söpöläisistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin repesin ekan kerran kun kuulin ruokaäänen! Ja repesin myös tossa tassun syönnissä, tosin vähän viiveellä.. :D

   Poista
 4. No voi ettå miten sulosia! :))

  Meilläkin on aina hirvee huuto kun ruokaa pitäs saada :D ja turpaa vedellään täälläkin kissojen toimesta sekä zumbaa että henkilökuntaa.. Onneks toi meidän neiti on vaan sijoituksessa eikä enää kovinkaan kauaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ees tienny et tommosia kissoja on olemassa jotka huutaa ruokaa noin äänekkäästi.. :D

   Ja mitä, sijoituksessa ja sit se lähtee? o:

   Poista
 5. Ihania <3 !
  samanlaista meininkiä se on täälläkin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipähän tarvii enää noista nyrkkeilymatseista huolestua jos kerran muilla on samanlaista. Vielä pitäis painista saada näyte ja laittaa tänne niin saisin siitäkin varmistuksen että onko normaalia.. :D

   Poista
 6. Jee, kiitti ääninäytteistä! On se abyn ääni selkeästi vienompi kuin itskuilla :) Täytyy varmaan kans nauhottaa joku tollanen ruuankinuamistilanteen äänikavalkadi niin saa varmat määkymiset ikuistettua :D

  Huippusuloisia nuo teidän tyypit <3 Kiva nähdä, millaista kissa-arkea muissa huusholleissa vietetään. Toivottavasti jatkoa seuraa jossakin vaiheessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin luvata että jatkoa seuraa ihan varmasti jossakin vaiheessa! :D

   Poista