16. tammikuuta 2013

KBShimmer!

Tänään esittelen teille KBShimmerin upeita glittereitä. Tilasin lakat Harlow & Co. -nettikaupasta, ja lakoille tuli hintaa 56 dollaria eli noin 43e. Onneksi ei jäänyt tulliin tuolla summalla! :D Lakoille sai ilmaiset postit kun tilaus ylitti $50, enkä löytänyt KBShimmereistä tarpeeksi kivoja lakkoja(joita ei olisi loppuunmyyty) joten valitsin myös yhden Happy Hands -lakan niiden kaveriksi.

IMG_9453

Viisi KBShimmeriä siis tuli tilattua. Otin jokaisesta yksitellen pullokuvat, eli varautukaa kuvatulvaan.

IMG_9458

Sugar Plum Faerie! Olen ihan sanaton, niin ihana tämä lakka on! Sugar Plum Faerie oli se lakka jota odotin eniten näistä KBShimmereistä jotka tilasin.

IMG_9461

Candy Cane Crush tuoksuu piparmintulle! Mulla on nyt tätä kynsillä(näette seuraavassa postauksessa kynnet) ja tuoksu on mun mielestä aika vahva, muttei silti häiritsevä.

IMG_9464

Wrappers Delight oli se lakka joka sai mut innostumaan indieglittereistä ylipäätään. Tämän lakan nähtyäni aloin tarkemmin katsella KBShimmerin valikoimaa ja tilasin nämä lakat. Olen katsellut myös muiden indie-merkkien valikoimia, esimerkiksi Lac Attackin HP-kokoelmassa on joitain kivoja lakkoja, mm. Beauxbatons Academy

IMG_9470
Hugo halusi kuvaan.. :D

All Decked Outissa on monenvärisiä ja -kokoisia glittereitä vihreällä pohjalla. Erikoisen lakasta tekee tähtiglitter, tosin tähtiä voisi olla lakassa enemmänkin.

IMG_9474

Hex Appeal on muuten ihan kiva lakka, mutta siinä on vähän tikkuglitteriä, hyi! Tikkuja on kuitenkin aika vähän ja ne on tosi pieniä, joten hankin lakan silti.

Sitten vielä Happy Handsin For British Eyes Only:

IMG_9477

Kerron jokaisesta lakasta tarkemmin sitten omissa postauksissaan sitä mukaa kun ne kynsille pääsee. Saa nähdä saanko näitä kuinka nopeasti kokeiltua, sillä mulla ei ole(vielä) peel off aluslakkaa ja muuten glitterlakan poisto on ihan kamalaa.

IMG_9486

Mitäs tykkäsitte glittereistä? Löytyikö uusia himotuskohteita? :D

16 kommenttia:

 1. Aika julmaa esitellä tuon näköisiä lakkoja :D *kuola valuu*

  VastaaPoista
 2. Ojj vitsi miten kivan näköisiä lakkoja nuo kaikki! Varsinkin tuo Candy Cane Crush vaikuttaa tosi hauskan väriseltä. En malta oottaa että nään tuon kynsillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Candy Cane Crush näkyy blogissa joko huomenna tai ylihuomenna, eli ei sen kauemmin tarvitse odottaa. :)

   Poista
 3. Oooooiiiihhhhh! ♥ Tuo Sugar Plum Faerie löytyy munkin hyllystäni, ja se on tosiaan ihan tyrmäävän upea. Nuo muutkin on kyllä aivan ihanan näköisiä, Wrappers Delight on jotenkin musta tosi syksyisen näköinen lakka, sykähdyttää tällaisen syksyihmisen sydäntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin tulee siitä ensin mieleen syksy! :D

   Poista
 4. Voi luoja. :DD Haluan nuo kaikki!!!

  VastaaPoista
 5. Ihaniaaaaa <3
  Postauksia, postauksia, nopeasti! :D

  VastaaPoista
 6. Onneks mullakin on Sugar Plum Faerie, kiitos Papun. Se on aivan ihana! Piparminttulakka näyttää kans lupaavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sugar Plum Faerie on kyllä niin ihana etten osaa edes sanoin kuvailla! :o

   Poista
 7. paljon yhelle pullolle tuli hintaaa ? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KBShimmerit maksoi $9, Happy Hands $11. Ja jos ei ois tilannu yli $50 niin olis tullu postarit($12) päälle ja se tietty nostais pullon hintaa.

   Poista
 8. Namnam - hyviä valintoja oot tehnyt... nuo KBShimmerit on ihania!

  VastaaPoista
 9. Ääää...noi on liian ihanii, varsinki toi Sugar Plum Faerie! Oh!

  VastaaPoista