9. tammikuuta 2013

Elle's Spell

Tänään esittelenkin viimeisen Bariellen, kauniin punaisen flakielakkan nimeltä Elle's Spell. Samalla tuli testattua uusia Galeria-akryylimaaleja, joita hankin Suomalaisesta Kirjakaupasta testiin kun Marli niitä kehui. Oon ollut jo hyvä aikaa tyytymätön Oumaxeihin, niitä saa kerrostaa että niistä saa  peittäviä(poikkeuksena musta). Ostin mustan ja valkoisen Galeria-tuubin, ja niistä kumpikin peittää todella hyvin. Pitää hankkia vielä joku värillinen testiin niin näkee pettääkö nekin yhtä hyvin, jos peittää niin mun Oumaxit lentää kyllä kaaressa roskakoriin! No ne on kyllä muutenkin roskiskunnossa kun ne kaulat on pilalla.. :D Galeria-akryylimaalituubi(60ml) maksoi himpun alle 6e jos muistan oikein. No mutta nyt niinhin kynsiin!

IMG_9416

Pohjalla ärsyttävän ihana OPIn Did It On 'Em, siksi ärsyttävä että se tarvitsee kolme kerrosta peittääkseen kunnolla. Kolme kerrosta värilakkaa on mun ehdoton kipuraja kun on kyse lakan peittävyydestä. Jos olisin jättänyt kynnet yksivärisiksi niin kolme kerrosta ei sinänsä haittaisi niin paljoa, mutta kun tuon kolmen kerroksen päälle koristelee vielä toisella lakalla niin kynsistä tulee ällöttävän paksut. Tässä laitoin Misan Push Upon It -lakkaa kaksi kerrosta tippeihin v-muotoon, jonka jälkeen vielä kerros Elle's Spelliä eli osalla kynttä on jopa kuusi kerrosta värilakkaa. Tekisi niin mieli heittää Did It On 'Em vaan kirppispinoon, mutta tykkään kuitenkin tosta sävystä tosi paljon ja voinhan mä tätä yksinään käyttää! Toisaalta mulla on tälle aikalailla dupe, Misan Green With Envy, mutta sekään ei muistaakseni ole kovinkaan hyvä peittävyydeltään. Siitä en kuitenkaan halua luopua sillä tykkään sen nimestä kovasti jostain syystä..

IMG_9419

Aluksi mun oli tarkoitus vain rajata lakkojen raja mustalla akryylimaalilla, mutta halusin vähän testailla uutta sivellintäkin ja tein sitten jotain epämääräisiä pisteitä ja viivoja kun en muutakaan keksinyt. Siveltimellä saa kivan tarkkaa jäljeä, mutta haluaisin vielä ehkä vähän ohuemman siveltimen. Tarvitsisin myös hyvän ohuen striperin, sillä rajauksen tekeminen olisi striperilla paljon paljon helpompaa kuin lyhyellä siveltimellä. Galeria-maalit kuivuu muuten selvästi nopeammin kuin Oumaxit, sillä tämmösten nopeiden koristelujen aikana maali ehti kuivahtaa ja senpä takia esim. keskisormen pisteistä tuli epämuodostuneita.

Huomatkaan muuten uusi vesileima! Halusin vesileimaan saman fontin kuin bannerissa ja tein siitä brushin ettei tarvii joka kerta kirjotella sitä niin kuin jouduin ennen tekemään. :D

2 kommenttia:

  1. nätit kynnet tuli! Pitäs itsekkin kokeilla joskus akryylimaaleja kynsiin. Ja uusi vesileima on kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja ehdottomasti kannattaa kokeilla akryylimaaleja!

      Poista