30. joulukuuta 2012

Zipper nails & tutorial

Edellisten vetoketjukynsien yhteydessä eräs lukija pyysi kynsistä tutoa ja lupasin sellaisen tehdä. Toteutus vaan vähän viivästyi kun en halunnut tehdä tutoa kynsikiekolle vaan omille kynsille enkä halunnut heti tehdä samanlaisia kynsiä uudelleen. Tässä tuto nyt kuitenkin on. :) Tuto on postauksen lopussa, katsotaan ensin miltä kynnet näyttää valmiina:

IMG_8964

Zipper-väriyhdistelmä sisältää taas harmaata kuten viimeksikin. Harmaa on vaan vähän erikoisempi kuin ennalta-arvattava musta mun mielestä. Neon pinkki on China Glazen Flirty Tankini ja harmaa on China Glazen Immortal. Immortal on U-P-E-A. Tässä lähikuva kaunokaisesta:

immortalcloseup

Sinistä ja violettia shimmeriä! ♥ Tästä taisi tulla mun lemppariharmaa.

Sitten on tuton vuoro. Kuvista tuli vähän huonoja kun en jaksanut mennä kuvaamaan kynsiä siihen missä yleensä kuvat otan(joka on about puoli metriä vasemmalle kynsienlaittopaikasta :D).  En kuvannut niitä itsestään selviä kohtia kuten aluslakan/päällyslakan laitto enkä myöskään sitä jos lakka ei peittänyt ensimmäisellä kerroksella(laitoin kumpaakin lakkaa kaksi kerrosta).


1. Lakkaa koko kynsi sävyllä x.
2. Lakkaa sävyllä y niin, että alla olevaa lakkaa x jää näkyviin kolmion muotoinen alue haluamaasi kohtaan. Jäljen ei  tarvitse olla täydellistä, sillä vaiheessa 3 virheet peittyvät aika hyvin. Jos kuitenkin olet perfektionisti kuten minä, niin voit korjailla jälkeä pienellä siveltimellä.
3. Tee lyhyitä viivoja lakkojen rajalle ja kolmion päähän soikio/ympyrä. Voit myös jatkaa vetoketjua tekemällä viivoja harmaalle alueelle kynnen tippiä kohti.

Tuntui jotenkin vaikealta selittää noita kohtia kun näkeehän ne kuvasta jo tarpeeksi hyvin.. :D

12 kommenttia:

 1. Kauniit! Ja Immortal on tosiaankin upea lakka, on mun 2012 julkaistujen lakkojen top 10 -listallani aivan itseoikeutetusti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin Immortal saattaisi hyvinkin kuulua tämän vuoden lakkojen top 10 -listalle! :)

   Poista
 2. Hieeenot! Mulla ei ole koskaan täysin avautunut (heh, mikä sanavalinta), miten lakat saa laitettua vetoketjuun sopiviksi silloin, kun käyttää tarroja tai decaleja mutta tässä ei ole sitä ongelmaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon miettiny noita tarroja/decaleja! Miten ton kolmion osaa tehdä just oikeen kokoseks ja muotoseks? :D Vetoketjut on tosiaan paljon helpompi tehdä käsin, eikä ole vaikeatakaan! :)

   Poista
 3. Ehdottomasti lisää tutoja,aina vaan kun jaksat/ehdit/viitsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan tehdä! Toiveita saa esittää. :) Saattaa kyllä kestää vähän aikaa että saan aina tuton tehtyä kun tosiaan haluan tehdä tutot omiin kynsiin ja kaksia samanlaisia kynsiä ei haluaisi peräjälkeen tehdä.. :D

   Poista
 4. Näitä on pakko koittaa, vaikuttaa petollisen yksinkertaiselta! :D ja tuo Immortal...voi miksi, MIKSI mulla ei ole sitä vieläkään?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on yksinkertaiset, kannattaa tosiaan kokeilla! :)

   Poista
 5. Todella hienot kynnet, värit sopivat ihanasti yhteen =) ja tutokin oli kiva nähdä noista vetoketjukynsistä!

  Minulla on blogissani meneillään arvonta, että käy katsomassa jos kiinnostaa http://emmminn.blogspot.fi/2012/12/arvonta.html :)

  VastaaPoista
 6. Pitääpä kokeilla näitä vetoketjukynsiä :) Aivan ihana tämä sinun blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa, ei oo kovinkaan haastavat toteuttaa.. :) Ja kiitos, laitoin muuten vahingossa väärän blogin osoitteen siihen sun kommenttilootaan, piti laittaa kissablogi mutta ajatuksissani laitoin sitten kynsiblogin osoitteen. :D

   Poista