28. joulukuuta 2012

Suosikit 2012

Kokosin viime vuonna omasta mielestäni vuoden parhaimmat kynteni yhteen postaukseen ja ajattelin tehdä saman tänäkin vuonna!

Kuvat ovat aikajärjestyksessä(vanhimmasta uusimpaan). 

IMG_6891  IMG_6975

IMG_7064  IMG_7150

IMG_7350  IMG_7497

IMG_7605  IMG_7861

IMG_8001  IMG_7973

IMG_8208  IMG_8386

IMG_8469  IMG_8518

IMG_8555  IMG_8656

IMG_8780  IMG_8787

Oli mielenkiintoista verrata näitä kynsiä viime vuoden postauksen kynsiin ja todella huomata edistystä. Jälki on mun mielestä selvästi siistimpää. Toivottavasti kehitys jatkuu vielä ensi vuonnakin! :D

17 kommenttia:

 1. miten mä pukisin sanoiksi tän mitä mietin tällä hetkellä... teet niin älyttömän hienoja kynsiä ! Katsoin nuo sinun edellisvuotena lempparikynnet, nekin oli tosi hienot, mutta se mitä eniten tykkään näistä sun tänvuoden kynsistä on tuo kynnen pituus ja malli! Viime vuonna sinulla kasvoi tosi hienosti toosipitkät kynnet, mitkä on myös hienot, mutta tänävuonna sinulla on ollut tosihyvän pituiset kynnet ja se malli on just sellane mitä haluaisin itelleni! Mutta joo kaiken kaikkiaan oot kyllä ihan huippu kynsitaiteilija!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin oon tykästynyt tähän lyhyeen malliin, enkä enää haluu pitkiä kasvattaa. Mun kynnet kaartuu sitä enemmän mitä pidemmät kynnet on, mikä mun mielestä näyttää oudolta. Yritän nyt pitää kynnet ton vikan kuvan pituudessa, mutta aina ne pääsee venähtämään vähän pidemmiksi kun oon niin laiska viilailemaan. :D

   Kiitos ihanasta kommentista! :)

   Poista
 2. ooh, sulla on niin kauniita lakkauksia, olen kade :)

  VastaaPoista
 3. Mulle on jäänyt mieleen ne heppakynnet, ihanat :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitat varmaan niitä teemaviikon liukuvärjäyskynsiä jotka sai inspiraation hepasta? Ne oli kyllä munkin mielestä kivat! :)

   Poista
  2. Juu juuri niitä! Oli niin hyvin oivallettu :) ja sun kynsien muoto vielä sopi niin hyvin siihen aiheeseen.

   Poista
 4. Nuo omakätisesti tehdyt vetskarit on kyllä kivat! Ja muutenkin sun lakkaukset näyttävät aina viimeisen päälle huolitelluilta, kiiltäviltä ja siisteiltä, kun kuvatkin on niin hyvälaatuiset ja onnistuneet=)

  Inspiraatiorikasta vuotta 2013!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon mukavasta kommentista :) Ja inspiraatiota kyllä tarvitaan, se aina vähän väliä katoaa jonnekin! :D

   Poista
 5. Nämä ovat kyllä toinen toistaan kauniimpia lakkauksia! Ja sulla on tosiaan ihanan mittaiset ja malliset kynnet :) Mullakin alkaa kynnet kääntyä reunoista, jos kasvatan ne liian pitkäksi, joten pitää löytää se kultainen keskitie :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla kehuja kynsien muodosta, varsinkin kun itse näen muodossa paljonkin parantamisen varaa. :) Mun kynnet alkaa kaartumaan jo ihan lyhyinä, mutta onneksi sitä ei kuvista niin hyvin huomaa. :D

   Poista
 6. Aivan mahtavia kynsiä! :D En tajua kuinka aina jaksat tehdä noin siistiä jälkeä vaikeissakin koristeluissa? Oot kyllä aivan mahtava kynsitaiteilija! ;D Miten saat tehtyä tuon kynsinauhan kohdan noin tasaisen siististi? Korjaatko sen myöhemmin vai käytätkö apuna jotain ohutta sivellintä vai mitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perfektionismi pakottaa tekemään kaiken just eikä melkeen.. :D Ja harjoittelun myötä siistiä jälkeä alkaa tulla melkein kuin itsestään. :D

   Korjaan kynsinauhojen kohdan pienen siveltimen ja kynsilakanpoistoaineen avulla. :)

   Poista
 7. Kaikki sun tähänastiset kynnet on ollut tosi hienoja ja tarkasti tehtyjä :) Ja mä myös tykkään sun kynsien mallista tosipaljon! Onnellista uutta vuotta sulle :)

  http://dancingwiththenails.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hyvää uutta vuotta sulle myös! :)

   Poista