1. joulukuuta 2012

No more isolation

Hugo pääsi sitten perjantaina pois eristyksestä, sillä giardia ja tritichomonas(kirjotin ensin trichomonas kun just luin sen hoidosta tenttikirjasta, onneksi tarkistin tekstin.. :D) oli negatiivisia. :) Mulla ei oo yhtäkään kuvaa oikeestaan siitä tutustumisvaiheesta ja välienselvittelystä, yks video ois mutta en jaksa siirtää sitä tähän hätään koneelle kun haluun saada tän postauksen nyt alta pois.

IMG_8878

Hugo sai tutustua rauhassa asunnon muihinkin huoneisiin ennen kuin se tapasi Jaden vapaana. Jadella oli valjaat varmuuden vuoksi, ja ihan alussa pidin sillä fleksiäkin. Aika nopeasti fleksi ja valjaat kuitenkin poistettiin, koska heti alussa alkoi näyttää siltä ettei ne mitään kunnon tappelua aio alottaa.

IMG_8880

Aluksi Jade oli aika passiivinen, se vain istui ja tuijotti. Hugo oli vielä aika kiinnostunut uudesta ympäristöstä eikä se jaksanut kiinnostua niin paljoa Jadesta. Se vain singahteli ympäri kämppää ja kävi pikaisesti aina Jadea haistelemassa ja lähti nopeasti pois, jolloin Jade ei ehtinyt haistella sitä. Jonkin ajan päästä ne alkoi vaania toisiaan, sitten hyökätä toista kohti ja sitten juosta peräkanaa ympäri kämppää jahdaten toinen toistaan. Jahtausta kesti iltaan asti, ja aamu seitsemältäkin herättiin kissojen juoksenteluun. :D

IMG_8892
Jade piilossa sohvan ja tv-tason välissä.

Jade sähisi perjantaina jonkin verran. Se ei oikein tykännyt Hugon tungettelusta ja hössötyksestä. Hugo tunki itsevarmasti ihan Jaden nenän eteen haistelemaan ja teki ilmaiskuja joita Jade vähän pelästyi. Jade ei myöskään tykännyt että sitä haisteltiin takapäästä, ja silloin se päästi semmosia surullisen kuuloisia maukaisuja. Kun yritettiin ruokkia kissoja yhdessä niin Jade sähisi myös, sillä Hugo hotkii oman ruokansa minuutissa, kun taas Jadella kestää monin kerroin kauemmin. Hugo on myös todella ahmatti, ja se yritti syödä Jaden lautaselta ja ymmärrettävästi Jade ei tästä tykännyt. Se sähähti, ja sitten lähti itse pois ja kuppi jäi vartioimatta. Meillä siis ruokitaan nyt kissat eri huoneissa, sillä muuten meillä olisi yksi aliravittu ja yksi ylisyönyt kissa.. Toinen sähinää aiheuttanut asia oli huiskalelu, sillä Hugo menee ihan hulluksi kun sen ottaa esiin. Jos huiska oli lähelläkään Jadea ja Hugo hyökkäsi sen perään niin sähinää kuului.

IMG_8886

Annettiin siis kissojen olla ihan kaksistaan jo ensimmäinen yö. Aamulla löydettiin Hugo jalkopäästä ja Jade viereiseltä tuolilta(vakiopaikka) nukkumasta. Jätettiin ne myös kaksin kotiin kun käytiin Mustissa ja Mirristä ostamassa lihoja(alettiin barffaamaan, tästä lisää joskus, jotakuta saattaa jo kohta ärsyttää liiat kissajutut :D) ja kun käytiin kylässä. Kylästä tultaessa löydettiin kissat sohvalta nukkumassa, kumpikin omassa päässä sohvaa. :) Tänään ei ole sähinää kuulunut, kissat on suurimmaksi osaksi vaan makoilleet omissa oloissaan.

IMG_8883
Annoin kissoille raksuilla täytetyn namipallon ihmeteltäväksi. Jade teki työt ja Hugo osallistui vaan syömiseen.. :D

Yksi huono puoli on se, että mä oon jäänyt ilman karvaista sylikaveria. :(  Toivottavasti asia korjaantuu sitten kun Hugo ja Jade on tottunut tähän uuteen tilanteeseen sataprosenttisesti.

IMG_8889

Huomenna tulossa taas kynsijuttuja! :)

10 kommenttia:

 1. Molemmat kissat on aivan mielettömän söpöjä! <3 Tuli kyllä tätä lukiessa mieletön ikävä meidän kissoja jotka piti jättää Suomeen. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en varmaan vois olla noista kahdesta erossa edes viikkoa, kuolisin siihen ikävään! ♥

   Poista
 2. Hyvinhän toi teillä näytti menevän :)

  Meillä kissat tutustuivat Siirin päästessä vahingossa pois huoneestaan. Huutoahan siitä tuli ja edelleen Siiri äksyilee zumballe, mut onneks se on zumbasta vaan kivaa :D eikä kumpikaan oo koskaa toista vahingoittanu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme kun Hugo ei päässyt livahtamaan sen huoneesta omia aikojaan. Abyt kun on aika ketteriä ja liukasliikkeisiä.. :D

   Poista
 3. Sievä pikku-mies! :3 Meille on maatiaispoitsun kaveriksi kotiutumassa pari päivää ennen jouluaattoa ragdoll-tyttönen sijoitukseen. Sininen sellainen. :D Itsekin ihastelen eniten kylmiä värejä kissoissa. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en sinänsä suosi viileänvärisiä kissoja, mutta siniset kissat on muuten vaan lähellä sydäntä. :) Jade on toinen sininen kissa joka mulla on ollut.

   Munkin on varmaan pakko ottaa joskus aby-tyttö sijoitukseen niin pääsee pentuja kaitsemaan!♥

   Poista
 4. Aww .. niin ihania <3 <3 !!!!
  Nim.merk. toinen kissaihminen <3

  VastaaPoista