22. joulukuuta 2012

Lahjapaketteja kynsillä

Kolmansiin joulukynsiin sain idean viime joulun kynsistä, sillä silloin mulla oli kynsillä myös joulupaketteja. Tänä vuonna tein vähän yksinkertaisemman version niin, että jokaisessa kynnessä oli täysin sama koristelu. Nyt kun katson noita edellisvuoden kynsiä, niin olisi kyllä näihinkin pitänyt laittaa strassit narun solmukohtiin, se näytti niin kivalta!

IMG_9195

Sininen lakka on China Glazen Frostbite, joka ei tykkää valokuvauksesta sitten yhtään. Yritin vähän muokkailla kuvaa oikeammanlaiseksi, mutta en kyllä onnistunut siinä kovinkaan hyvin. Frostbite on todella intensiivinen sähkönsininen. Meinasin ensin laittaa sinisen kaveriksi hopeaa, mutta en jaksanut alkaa maalata koristeluja kynsilakalla ja muistin että en tykkää Oumaxin hopeasta akryylimaalista. Valitsin sitten Oumaxin kultaisen maalin, joka on muuten täydellisen kullansävyinen mun mielestä!

10 kommenttia:

 1. Hih, tuli Ruotsinlippu mieleen :D Kivat on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt tuli mullekin kun mainitsit, ei kyllä ollut tarkoitus.. :D

   Poista
 2. Kauniit :) Mikäs tuos hopeessa Oumaxin akryylimaalissa on? Ostin just ite noit maalei Cesarsilta, joten kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis on se muuten toimiva, mutta sävy ei vaan oo hyvä hopea. Se on mun mielestä lähempänä harmaata, siinä on niin vähän kimalletta.. :( Tai sit mulla on joku susikappale. :D

   Poista
 3. miten sä keksit ja teet nää kaikki? nää on upeita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) En pidä itteäni mitenkään kekseliäänä, vaan aika moniin kynsiin saan ideoita muista blogeista. Oon ite niin mielikuvitukseton että on pakko hakea mallia muualta tai muuten lukijat sais aika usein kattella hyvinkin yksinkertaisia kynsiä.. :D

   Poista