26. joulukuuta 2012

Barielle Buddha-ful ja lahjojen esittelyä

Tilasin ennen joulua TD:lta paketin, joka sisälsi suurimmaksi osaksi Barielle-lakkoja. Pullokuvia en ottanut, mutta näette jokaisen lakan tässä lähiaikoina omissa postauksissaan. :) Tänään esittelen teille lakan nimeltä Buddha-ful:

IMG_9271

Buddha-ful on nude flakielakka. Lakka on mielestäni parhaimmillaan yksinään, tuo nuden ja flakie-hippusten yhdistelmä on jotenkin niin erikoinen. Laitoin lakkaa kaksi kerrosta sillä halusin luonnollisen lookin, mutta kolmannella kerroksella tästä kai saisi lähes peittävän. Lakka on aika kökköistä, sillä siinä on paljon hippuja.

Mua ihan ällötti näitä kynsiä lakatessani, sillä mun kynsinauhat on ihan superhuonossa kunnossa. En ole ehtinyt hoitaa niitä ollenkaan varmaan viikkoon. Ei millään tekisi mieli lakata tämmösiä kynsiä.. :( Pitää yrittää skarpata kun on niin monta ihanaa lakkaa testauksen alla!

Ajattelin tähän samaan syssyyn esitellä parit lahjatkin, kun en jaksa niille omaa postausta tehdä. Kaikki lahjat jotka sain tuli tarpeeseen ja ovat hyvin käytännöllisiä. Tietysti sain myös makeaa mahan täydeltä.. :D

IMG_9284

Esittelen nyt vaan kaksi mieleisintä lahjaa, eli iPod nano ja Marimekon Pippurikerä-lakanat.

Mulla oli ennestään jo iPod, mutta se on reistaillut jo hyvän aikaa ja mulla alkoi mennä hermot siihen kun ei sitä meinannut saada enää sammutettua. Eli uusi laite tuli tarpeeseen. Poikaystävä hankki laitteen taakse myös kaiverruksen, vähänkö söpöä. ♥ Miksi muuten musiikki alkoi kuulostamaan heti niin paljon paremmalta uudelta iPodilta kuunneltuna? :D Oon kuunnellu nyt monta tuntia päivässä musiikkia, vaikka yleensä kuuntelen vaan esim. koulumatkalla bussissa.

Pippurikerä-lakanoiden kuva näkyy iPodin taustalla. En viitsinyt ottaa lakanoita pakkauksestaan kun en kotona ole, vaan otin kuvat pakkauksessa olevasta lakanoiden kuvasta. :D Eli siis lakanoissa on tommosia isoja pyöreitä suomuisia kuvioita. Kuviot näyttää mustalta, mutta kun tosi tarkasti katsoo, niin huomaa kuvioiden olevan oikeasti todella tumman sinisiä.

Tottakai kisutkin sai lahjoja! Ostin niille namitikkuja, kissanmintulla täytetyn papukaijapehmolelun ja kissanruohoa. Päivittelen sitten joskus miten ton kissanruohon kasvatuksen kanssa käy ja jos kasvatus onnistuu niin kelpaako se edes kissoille..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti