11. marraskuuta 2012

Neon gradient with crackle

Uusista lakoista oli todella vaikea valita ensimmäisenä käyttöön pääsevät lakat. Ainahan se on, mutta tällä kertaa se oli aivan erityisen vaikeaa. Päädyin lopulta neonlakkoihin siitä syystä, että niitä ei ole tullut paljoa käytettyä peittävyysongelmien takia.

IMG_8702

China Glazen Sun-Kissed on upea, ihan täydellinen neonkeltainen! Kahden kerroksen jälkeen kynsi kuulsi vielä jonkin verran läpi, mutta koska tiesin jo alusta asti laittavani crackle-lakkaa päälle en antanut sen haitata. Aluksi liukuvärjäyksestä oli tarkoitus tulla kolmivärinen(keltainen, vihreä, oranssi). Töpöttelin ajatuksissani oranssia China Glaze Orange You Hot? -lakkaa ensin, vaikka halusin oranssin ihan kärkeen ja vihreän keskelle. En sitten viitsinyt laittaa enää vihreää, koska kynnet näytti jo sellaisenaan ihan hyvältä. Päälle Avonin cracklea ja valmista tuli. Ensimmäisen käden kynsistä tuli taas vähän sattuman näköisiä joten kuvassa poikkeuksellisesti vasen käsi, joka näyttää vähän paremmalta. Huomatkaa muuten, että vasen käsi ei osaa poseerata lakkapullon kanssa niin hyvin kuin oikea käsi! Pitää varmaan treenata vähän tuota tahmatassua.. :D

10 kommenttia:

 1. Ooh, nämä on todella nätit!! Näitä pitää kokeilla piristämään pimeitä iltoja :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Neonkynnet tosiaan piristää tähän vuodenaikaan kun on niin pimeää.. :)

   Poista
 2. En edes tykkää neoneista enkä cracklesta, mutta nää kynnet on tosi makeet! Minäkin haluaisin nyt tehdä tuommoset, mutta ei ole tarvittavia lakkoja. :D
  Voiko cracklelakan päälle muuten laittaa päällyslakkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Mullakin oli tämmöset kynnet mielessä pitkään, ja nyt sain toteutettua kun hankin neonlakkoja. Cracklen päälle voi laittaan päällyslakkaa, kunhan antaa halkeilujen ensin muodostua. :)

   Poista
 3. Ihanat kynnet! Tuo kivaa piristystä tonne kalseaan ilmaan :)

  VastaaPoista
 4. Wau! Mä olen arkaillut neonlakkojen käyttöä kesän jälkeen, mutta cracklelakkaus onkin hyvä tapa vähän hillitä väriloistoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä neonlakat ja muut kirkkaat värit sopii hyvin muihinkin vuodenaikoihin, ne piristää kivasti pimeyden keskellä. :)

   Poista