28. marraskuuta 2012

Hugo in a photoshoot

VAROITUS! Tämä postaus sisältää supersöpöjä kissakuvia! :D

Hugo on nyt virallisesti nimetty Hugoksi, koska ei olla edes keskusteltu muista nimistä sen jälkeen kun hurmuri(hurmuri-Hugo!) meille tuli. Eli Hugo it is. Sunnuntaina sain otettua poitsusta kunnon kuvia, ja tässä vähän niitä ja jotain faktoja Hugosta jotka on näiden muutaman päivän aikana tullut esille.

IMG_8793

Hugo tykkää syödä. Sitten kun se pääsee eristyksestä(perjantaihin asti pitää vielä ootella) niin Jaden on parasta syödä omat ruokansa hätäseen tai muuten Hugo syö senkin ruuat alta aikayksikön! Kuulisittepa oikeesti sen maukumisen ja näkisittepä sen hössötyksen kun oon antamassa ruokaa(voisin kuvata joskus vaikka videon)..

IMG_8799

Hugo on sylikissa. Se tulee pyytämällä ja pyytämättä syliin. Hugo on mun sylissä oikeestaan aina kun istun koneella(nytkin kun kirjotan tätä). Olkapäällekin apinapoika on innostunut parin viimepäivän aikana kiipeilemään.

IMG_8802

Hugon mielestä Garnierin BB-voide on hyvää. Se nimittäin haluu nuolla mun naamasta sen pois! Hugo nuolee kasvoja muutenkin, mutta oon huomannut että sillon jos on voidetta naamassa niin silloin paljon enemmän. Mun pitää ihan kurottaa kaulaa pitkäksi aamuisin meikatessa ettei katti pääsisi heti nuolemaan just laitettua meikkiä pois.. :D

IMG_8804

Hugo on hulluna huiskaleluihin. Jos Hugo saa huiskasta hyvän otteen, niin se myös pitää! Se repii sitä niin kuin koirat vetolelua. :D Muutaman kerran on kuulunut murinaakin.. Huiskaleluista tulee varmaan riitaa Jaden kanssa sitten kun ne yhteen pääsevät.

Ollaan jo ehditty aika paljon tutustuttaa kissoja. Aluksi ne näki toisensa vain nopeasti oven raosta, mutta pikku hiljaa oon antanut niiden tuijotella enemmän. Aluksi Jade tuijotteli vähän kauempaa, mutta se on lähestynyt ovea vähän kerrallaan ja nyt se odottaa jo oven takana kun sen aukaisee. Hugokin hyökkää heti ovelle kun sen aukaisee, joten ovella pitää olla tarkkana ettei kissat livahda kielletylle puolen ovea. Kerran kissat haisteli toisiaan ihan kymmenen sentin päästä oven raosta. Jade sähisi vähäsen, mutta muuten se oli ihan kiltisti. Eilen vein Hugon myös kuljetuskopassa toiseen huoneeseen ja annoin Jaden tutkiskella uutta tulokasta rauhassa ritilän välistä. Tulisipa perjantai nopeasti, sillä näkee selvästi, että noi kaksi haluisivat jo niin kovasti tavata toisensa kunnolla! :)

Näistä kuvista näkee muuten hyvin Hugon kauniin värin. Oon niin tyytyväinen että valitsin riistan värisen abyn, koska kyseinen väri on todella upea! Aluksi olin siis enemmän sinisen kannalla, mutta livenä riista on kyllä upeampi. Sinisen abyn haluan kyllä myös joskus, mutta kyllä tää riista on mun suosikki! Abyjahan on siis neljässä perusvärissä(riista, sen diluutio sininen, punainen ja sen diluutio beige) ja sitten on vielä niiden hopeamuunnoksetkin. Jokainen abyn selkäpuolen yksittäinen karva on muuten raidallinen, ja se tekee turkista moniulotteisin näköisen.

Voisin tähän samaan syssyyn kertoa myös vähän siitä, miten päädyttiin abessinialaiseen. Ensinnäkin turkin pituus oli tärkeä juttu, sillä Jaden peppupesuihin ja takkuihin menee hermot. Pitkäkarvaiset kissat on kyllä ihan supersöpöjä, mutta lyhytkarvainen kissa, varsinkin aby, on mun mielestä jotenkin paljon kissamaisemman näköinen. Ainoa juttu mitä norjalaisista metsäkissoista kaipaan on ehdottomasti suora profiili! Tärkein juttu rodun valinnassa oli kuitenkin luonne. Abyn luonne on ihan uskomaton, se pitää ehdottomasti kokea itse! Hugo on aluksi aika ujo-Petteri, mutta kun siihen tutustuu paremmin niin se on hurmaava pikku takiainen.

P.S. 400. postaus! :)

20 kommenttia:

 1. Tooosi nätti kissa! :) Ja onnittelut 400:sta postauksesta!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kuka ei haluais tommosta söpöläistä.. :)

   Poista
 3. hhmmm....niin siis missä eristyksessä Hugon täytyy olla,miksimitähäh? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää ootella vielä giardiatestin tulosta. Ja muutenkin on hyvä pitää kissoja erillään ensin ettei töksäytä niitä heti samaan tilaan. Niin ne tottuu toisiinsa vähitellen. :)

   Poista
 4. Voi ei , voiko olla mitään sulosempaa!!!!! Ihana Hugo! Jos ei mulla ois jo viittä(!) kissaa niin harkitsisin kyllä abessinialaista :) i'm in löööv <3 :D

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan suloinen karvapallo! <3

  VastaaPoista
 6. En kestä.. Kissakuume nousee jälleen! Mitäköhän meijän Misca uuteen tulokkaaseen sanois.. On muuten niin tämän talon prinsessa, ettei taitais tulla mitään:D Ja se pikku prinsessa täyttääkin huomenna jo 6 vuotta! Herran jestas, miten aika menee hujauksessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä kuus vuotta saattaa olla viel semmonen ikä että vois olla mahdollista ottaa kissakaveri.. :) Jadekin on jo melkeen neljä vuotias, ja aika todellakin on mennyt tosi äkkiä. Onnittelut sinne huomisesta merkkipäivästä! :)

   Poista
 7. On se ihana! Miulla on joskus haaveena saada itämainen kyhytkarva, ne on niin veikeen näkösiä ja sulosia :D

  VastaaPoista