29. marraskuuta 2012

Born Pretty Store order

Sain vihdoinkin tilattua jo kauan himoitsemiani niittejä Born Pretty Storesta. Oon ihastellut The Nailsasauruksen niittikynsiä, ja nyt saan mäkin tehtyä semmosia! Myös hex-glittereitä tilasin jo mainitun blogin innoittamana. Mun oli tarkoitus tilaa näiden lisäksi myös rajausteippiä ja semmonen eläinhahmo jonka ympärille voi kierittää kuulokkeen johdon, mutta unohdin.. :( Tässä kuitenkin nää mun ostokset:

koristeet

Niitit ensin, eli tilasin 2mm hopeisia neliönmuotoisia niittejä, 2mm kultaisia pyöreitä niittejä ja 1,5mm hopeisia pyöreitä niittejä. Noi kultaiset niitit on mun lemppareita, vaikka yleensä tykkään enemmän hopeasta kuin kullasta. Lumihiutalekoristeet oli hetken mielijohteesta tehty ostos, en tiedä kuinka paljon näitä tulee kynsillä käytettyä vaikka nättejä ovatkin. Näitä oli ihan superiso pussi, riittää varmasti koko loppuiäksi! Tilasin myös tyhjiä purkkeja niiteille ja lumihiutaleille. Joidenkin purkkien kannet meni tosi huonosti kiinni. Tuli ihan kylmiä väreitä kun se kuulosti ihan siltä kun joku olisi raapinut kynsillä liitutaulua.. :s

IMG_8838

Hex-glittereitä tilasin tommosen ison lajitelman erivärisinä, joista eniten kiinnostaa hopeat ja kultaiset. Noi muut näyttää tosi läpinäkyviltä, enkä tykkää jos ne näyttää kynsillä läpinäkyviltä(toivottavasti ei).

IMG_8826

Vielä yksinäinen purkki holo-hexejä vai miksi näitä nyt kutsuisi, siis näyttävät siltä kuin niissä olisi sateenkaaren värit kun valo osuu niihin. Kuvassa se ei tosin näy, toivottavasti saan sen näkyviin sitten kynsiä kuvatessa! :) Huomatkaa ihanan keltainen ja ei-muodossaan oleva peukalonkynsi..

IMG_8842

3mm strasseja hyrrässä, koska mulla oli ennen vain 2mm strasseja. Noi näyttää ihan jättimäisiltä, saa nähdä mitä käyttöä keksin niille.. :D

Näiden lisäksi tilasin myös uuden bufferin, ja kun vertasin sitä vanhaan niin ero oli aika huomattava! Uusi on ihan superkarhea ja vanha on sen rinnalla ihan sileä..

Oli muuten tosi vaikea kuvata näitä, en oikeen tienny että missä ottaisin kuvat. Varsinkin glitterien kuvaus oli ongelmallista, enkä oikein oo tyytyväinen tohon pinokuvaan. Käytin näiden kuvaamiseen ulkoista salamaa, ja kuten näkyy kuvasin vähän kaikki jutut eri paikoissa.. :D Lopuksi vielä kuva-arvoitus:

IMG_8830a

Mitä kuvassa tapahtuu?

2 kommenttia:

  1. Romahtiko sun glitterpurkkitorni ? :D Tää nyt oli ihan tämmönen villi arvaus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, vaan kissa hyökkäs ton vaaleenpunasen taustan takaa ja tönäs noi purkit kädestä just sillä hetkellä kun olin ottamassa kuvan.. :D

      Poista